Van den Akker Fluidservice B.V.

Algemene voorwaarden

Onze Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op al onze diensten en leveringen. We hechten veel waarde aan transparantie en willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de voorwaarden waaronder wij onze diensten aanbieden.

Het naleven van deze Algemene Voorwaarden is essentieel voor een succesvolle samenwerking met ons bedrijf. We raden u daarom aan om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat u gebruikmaakt van onze diensten. Ze bevatten belangrijke informatie over onderwerpen zoals betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheid, intellectuele eigendom en andere aspecten van onze dienstverlening.

Om onze Algemene Voorwaarden te raadplegen, kunt u eenvoudig op onderstaande link klikken om het PDF-bestand te downloaden. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

We danken u voor uw vertrouwen in Van den Akker Fluidservice B.V. en we streven ernaar om u hoogwaardige diensten te bieden in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden.”