Van den Akker Fluidservice B.V.

Over ons

Onafhankelijk en objectief

Van den Akker Fluid Service B.V. heeft besloten vanaf 2011 als zelfstandige leverancier van service- en onderhoudsdiensten verder te gaan onder onze nieuwe naam.

Uw koelsmeermiddel, onze zorg!

Sinds 1996 is Van den Akker werkzaam geweest voor een koelsmeermiddelleverancier waar hij niet alleen de machines reinigde, maar ook fungeerde als vraagbaak en troubleshooter. Vanaf nu staan onze diensten ook voor u ter beschikking.

Na vele jaren machines te hebben gereinigd, weten we als geen ander hoe groot de invloed is van het gebruik van het juiste koelsmeermiddel op de prestaties en standtijd van uw koelsmeermiddelen. De keuze voor een bepaald merk alleen is niet genoeg. Nee, het adviseren van het meest geschikte product is een vak apart!

Wij van Van den Akker Fluidservice weten dat. Wij verdiepen ons in de uiteenlopende externe omstandigheden waaronder een machine moet opereren. We weten dat omgevingsfactoren en uw eigen onderhoud de werking van uw koelsmeermiddel sterk kunnen verlengen óf verkorten. Regelmatig stellen we vast dat in dezelfde hal, met hetzelfde middel, verschillende resultaten worden bereikt.

Wij meten, onderzoeken en analyseren, waardoor u met de juiste middelen de levensduur van uw koelsmeermiddelen zo economisch mogelijk kunt verlengen. Wij zorgen voor een onafhankelijk advies.